Ο Δίας μόλις επέστρεψε στην κανονική του πορεία, και η ζωή μας γύρισε στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Αυτό, φυσικά, δε θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ. Ήρθε η σειρά του Ερμή, για να ταράξει τα νερά. Ο πλανήτης θα είναι ανάδρομος ξεκινώντας από τις 26 Ιουλίου και, όπως είναι επόμενο, δεν υπάρχει κανένα ζώδιο που θα παραμείνει ανεπηρέαστο.

Θα είναι τρεις παράξενες εβδομάδες για όλους. Πώς, όμως, θα τις αντιμετωπίσει το κάθε ζώδιο;

Γιατί είστε ακόμα ελεύθεροι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Γιατί είστε ακόμα ελεύθεροι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να θεωρούμε ότι η ευτυχία μας εξαρτάται από το εάν βρισκόμαστε σε σχέση ή όχι. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε χαρούμενοι με τον εαυτό μας και ένας σύντροφος να λειτουργεί απλώς συμπληρωματικά. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι από

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Κριός

Οι Κριοί θα πρέπει να προετοιμαστούν και να θωρακιστούν ψυχολογικά. Θα χρειαστεί να διαχειριστούν συναισθήματα που καταπίεζαν, ενώ πρόκειται να εμφανιστούν ξανά στη ζωή τους άνθρωποι που είχαν φύγει καιρό πριν.

Ταύρος

Αισθάνονται ότι όλα τους πηγαίνουν καλά, και ο Ερμής είναι εδώ για να το αλλάξει αυτό. Θα πρέπει να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή και να ελέγχουν διπλά εάν αυτό που κάνουν είναι το σωστό, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό σου που την σπάει απίστευτα στο αγόρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του!

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό σου που την σπάει απίστευτα στο αγόρι σου, ανάλογα με το ζώδιό του!

Αν συνηθίζεις να τσεκάρεις τακτικά το ωροσκόπιό σου, τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία τόσο της δικής σου προσωπικότητας όσο και των ζωδίων που σε ενδιαφέρουν. Πιθανώς να γνωρίζεις και με ποια ζώδια τα πηγαίνεις καλύτερα και μ

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Δίδυμος

Το καλοκαίρι ξεκίνησε δύσκολα για τους Διδύμους, αλλά τα νέα είναι καλά. Ο ανάδρομος Ερμής θα γίνει ο καλύτερός τους φίλος, καθώς τα προβλήματα επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους πρόκειται να διορθωθούν, ενώ οι σχέσεις τους θα δυναμώσουν.

Καρκίνος

Παρεξηγήσεις με συναδέλφους, οικονομικά και οικονομικά ζητήματα αναμένεται να προκύψουν. Οι τρεις αυτές εβδομάδες θα είναι μία δοκιμασία για την υπομονή και την αντοχή των Διδύμων.