Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να θεωρούμε ότι η ευτυχία μας εξαρτάται από το εάν βρισκόμαστε σε σχέση ή όχι. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε χαρούμενοι με τον εαυτό μας και ένας σύντροφος να λειτουργεί απλώς συμπληρωματικά. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι από εμάς αναζητούμε το άλλο μας μισό και, συχνά, απογοητευόμαστε που είμαστε μόνοι για μία ακόμη φορά. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μας επηρεάζουν, στον αισθηματικό τομέα. Ένας από αυτούς, είναι και το ζώδιό μας. 

Σε ποιο χαρακτηριστικό του μπορεί να οφείλεται η μοναξιά μας;

6 αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο του Ιούλιος 2018

6 αστρολογικές προβλέψεις για την Πανσέληνο του Ιούλιος 2018

Η Πανσέληνος του Ιούλιος πέφτει στις 27 Ιούλιος και πρόκειται να δώσει πολλές ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε τον τρόπο που έχουν ευθυγραμμιστεί τα αστέρια για να ξεκινήσει σωστά το καλοκαίρι μας. Παρακάτω, 6 αστρολογικές προβλέψεις ανεξάρτητα με το ζώδιό σα

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Κριός

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Κριού βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση και είναι διαρκώς απασχολημένοι. Δύσκολα, λοιπόν, θα θεωρήσει κάποιος ότι χωράει στη ζωή τους, όσο κι αν εκείνοι προσπαθήσουν να τον πείσουν για το αντίθετο.

Ταύρος 

Οι Ταύροι είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί. Αποκλείουν πολύ εύκολα τους πιθανούς τους συντρόφους, καθώς αναζητούν την τελειότητα και δύσκολα συμβιβάζονται.

Δίδυμος

Αλλάζουν διαρκώς γνώμη, ενώ η διάθεσή τους δεν έιναι ποτέ σταθερή. Οι Δίδυμοι πολύ δύσκολα θα αφοσιωθούν σε έναν μόνο άνθρωπο, παρέχοντάς του την ασφάλεια που χρειάζεται.

Καρκίνος

Ικανοποιούνται δύσκολα, αλλά κάνουν τα πάντα για τους άλλους. Συχνά τους εκμεταλλεύονται και, οι Καρκίνοι, προτιμούν να είναι μόνοι παρά να πληγωθούν.

Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα ζώδια στα οποία πρέπει να εστιάσεις!

Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα ζώδια στα οποία πρέπει να εστιάσεις!

Αν είσαι σε φάση που ψάχνεις το άλλο σου μισό, τον άντρα εκείνο με τον οποίο θα ξεκινήσεις μια σοβαρή και ενδεχομένως μακροχρόνια σχέση, τότε σίγουρα θέλεις να γνωρίζεις αν είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες και αν ο δεσμός σας έχει προοπτικές.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο