Σίγουρα θα έχετε ακούσει τη λέξη "ανάδρομος". Πολλές φορές μέσα στον χρόνο, ο κόσμος μοιάζει να καταστρέφεται και μόνο στο άκουσμα των λέξεων "ανάδρομος Ερμής", αλλά ο Ερμής δεν είναι ο μόνος πλανήτης που γυρνάει ανάδρομος. Ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που πρόκειται να γυρίσει κι εκείνος ανάδρομος στις 18 Ιουνίου -τι σημαίνει αυτό για το ζώδιό σας;

Κριός

Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, αλλά μπορεί κάποιοι να σας κακολογήσουν που θα επικεντρωθείτε τόσο στη δική σας φροντίδα. Μην τους ακούσετε.

Αυτά τα ζώδια έχουν το ισχυρότερο ένστικτο

Αυτά τα ζώδια έχουν το ισχυρότερο ένστικτο

Όλοι γνωρίζουμε έναν άνθρωπο με απίστευτο ένστικτο, που δεν αποτυγχάνει ποτέ. Ό,τι κι αν μας πει ισχύει, ακόμα κι αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε. Υπάρχουν, όμως, ορισμένοι, που διαισθάνονται πιο γρήγορα ότι κάτι άσχημο πρόκειται να συμβεί και, καλώς ή κ

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Ταύρος

Mπορεί να νιώσετε πως αυτοί για τους οποίους νοιάζεστε, σας απογοητεύουν. Έχετε πίστη στον εαυτό σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να βάλετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

Δίδυμος

Τελευταία είχατε την ευκαιρία να κάνετε νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Δώστε όλη σας την προσοχή σε αυτό, αφού θα μπορούσε να αποφέρει μεγάλη επιτυχία.

Καρκίνος

Θα αρχίσετε να νιώθετε λίγο πιο θαραλλέοι και γι' αυτό δοκιμάστε κάτι που κανονικά θα φοβόσασταν. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά από το να έχετε ανοιχτό μυαλό.