Στις 26 Ιουλίου ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, μέχρι και τις 17 Αυγούστου. Ενώ όλοι θα βιώσουμε με κάποιο τρόπο τον ερχομό του, υπάρχουν, μερικά ζώδια που θα επηρεαστούν πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα αυτό το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν το ζώδιό σας βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά, μην ανησυχείτε, οι παρακάτω προβλέψεις θα σας βοηθήσουν να το αντιμετωπίσετε.

Καρκίνος

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που δεν κάνουν μακροχρόνιες σχέσεις

Η αλήθεια είναι πως όλοι έχουμε μια προτίμηση όταν μιλάμε για μακροχρόνιες και μη σχέσεις. Κάποιοι απολαμβάνουν τις μικρές, σύντομες σχέσεις και το φλερτ, ενώ άλλοι αποζητούν τη σταθερότητα και την ασφάλεια στην προσωπική τους ζωή. Αυτό φυσικά, έχει να κά

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Οι ανάδρομες πορείες είναι καλές ευκαιρίες να κάνετε αυτό που κάνουν και οι πλανήτες και να πατήσετε φρένο. Οι Καρκίνοι θα πρέπει να προσέξουν την επικοινωνία και ίσως θα βιώσουν μερικά εμπόδια στα πλάνα τους, ειδικά όσον αφορά τα οικονομικά. Ωστόσο, ένα εμπόδιο δε σημαίνει το τέλος.

Παρθένος

Τώρα δεν είναι καλή στιγμή να ξεκινήσετε νέα projects, αλλά να κάνετε μία αναδρομή στο παρελθόν. Θέματα που επιστρέφουν στο προσκήνιο ενδεχομένως να κλείσουν τώρα. Τακτοποιήστε οτιδήποτε δεν έχει ολοκληρωθεί.