Η Πανσέληνος του Ιούλιος πέφτει στις 27 Ιούλιος και πρόκειται να δώσει πολλές ευκαιρίες να εκμεταλλευτούμε τον τρόπο που έχουν ευθυγραμμιστεί τα αστέρια για να ξεκινήσει σωστά το καλοκαίρι μας. Παρακάτω, 6 αστρολογικές προβλέψεις ανεξάρτητα με το ζώδιό σας, που θα σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήστε σωστά την ενέργεια αυτής της Πανσελήνου:

 

Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια

Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια

Οι φήμες και οι αλήθειες....

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

1. Θα ξεφύγετε από το δράμα

Οι συνεχόμενοι διαπληκτισμοί που έχετε τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει και σας ενοχλούν. Για να ξεφύγετε από το δράμα, ίσως θα πρέπει να είστε οι πρώτοι στη διαμάχη που θα πάρουν την ευθύνη και θα ζητήσουν συγγνώμη. Σφίξτε τα δόντια και κάντε το, αλλιώς θα σας καταβάλλει εντελώς.

2. Θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη φιλία

Οι φίλοι σας θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας τις μέρες κοντά στη Πανσέληνο. Δώστε προσοχή στις φιλίες σας -θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τον εαυτό σας ακόμα καλύτερα.

Τα τρία ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι

Τα τρία ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι

Tι ζητάμε και εμείς οι γυναίκες;

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

3. Μπορεί να νιώσετε λίγο παραμελημένοι από οικογένεια και φίλους

Αν νιώθετε πως οι αγαπημένοι σας, σας παραμελούν τελευταία, μη θυμώνετε. Δεν σας αγνοούν, απλά έχουν κι εκείνοι τα δικά τους θέματα να αντιμετωπίσουν. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μαζί τους και προχωρήστε μπροστά μαζί.