Ωχ…Είναι ο τωρινός σου σύντροφος μέσα σε αυτά;

Οποιοσδήποτε θελήσει να δημιουργήσει μία υγιή, μακροχρόνια σχέση, έχει, φυσικά, τη δυνατότητα -ακόμα κι αν το ζώδιό του/της είναι «κακό” στις μακροχρόνιες σχέσεις. Έτσι όπως είναι εφικτό να δημιουργήσει μία μακροχρόνια σχέση παρά τους φόβους για τη δέσμευση, τα προβλήματα από το παρελθόν, κλπ., έχει να κάνει με τις αδυναμίες που έχει ο καθένας και τι κάνει για να τις αντιστρέψει. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως κανείς δεν ταιριάζει 100% με το ζώδιό του και τα ζώδια σε αυτή τη λίστα είναι απόλυτα ικανά να κάνουν υγιείς, μακροχρόνιες σχέσεις. Επίσης, δεν πειράζει αν οι μακροχρόνιες σχέσεις δεν είναι αυτό που επιθυμείτε. Αλλά αν αναζητάτε τη δέσμευση, με το να αξιολογήσετε τα κλασσικά χαρακτηριστικά του ζωδίου σας, μπορεί να κατανοήσετε καλύτερα πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην ερωτική σας ζωή, αλλά και πώς να τις ξεπεράσετε.

Τελείωσαν τα ψέματα: Αυτά τα ζώδια ταιριάζουν ιδανικά και αυτά δεν ταιριάζουν με τίποτα!

Τελείωσαν τα ψέματα: Αυτά τα ζώδια ταιριάζουν ιδανικά και αυτά δεν ταιριάζουν με τίποτα!

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει σκεφτεί, να μην έχει ρωτήσει ή να μην έχει αναζητήσει πληροφορίες με ποια ζώδια ταιριάζει ερωτικά! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κάποιοι ερωτικοί συνδυασμοί ζωδίων που εγγυώνται ότι υπάρχει έλξη, συμβατότητα και απόλυτο

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Κριός

Ο Κριός συχνά θεωρείται ο «εγωιστής” του ζωδιακού κύκλου και μερικά χακτηριστικά της προσωπικότητάς του να ταιριάζουν με αυτό. Ως το πρώτο ζώδιο του κύκλου μπορεί να βάζει συχνά πρώτο τον εαυτό του και αυτό να δημιουργεί πρόβλημα στη σχέση. Δυσκολεύονται να βλέπουν τα πράγματα από την πλευρά του συντρόφου τους και μπορεί να έχουν πρόβλημα με το να συμβιβαστούν.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Κριός δεν μπορεί να είναι ώριμος, υπεύθυνος και να φροντίζει τον σύντροφό του, αν θέλει να είναι σε μακροχρόνια σχέση. Πρέπει απλά να βλέπουν τον άλλον ως σύντροφο, αντί για κάποιον που τον κρατάει πίσω.