...όμως δε θα τη γλυτώσεις και θα δαγκώσεις για τα καλά τη λαμαρίνα...

Είναι ερωτικά, είναι ευέλικτα, είναι αγύριστα κεφάλια, κάποια δε σου γεμίζουν το μάτι... όμως αν τύχει και τα συναντήσεις στη ζωή σου, δύσκολα θα ξεφύγεις από τη γοητεία τους. Με αυτά τα ζώδια είναι  σχεδόν βέβαιο ότι η ζωή σου θα γίνει ποδήλατο αλλά δε θα μπορέσεις να ξεφύγεις από τον έρωτά τους.

Τα 4 πιο «τοξικά» ζευγάρια ζωδίων

Τα 4 πιο «τοξικά» ζευγάρια ζωδίων

Υπάρχουν άνθρωποι που όχι μόνο δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους, αλλά η κοινή τους ζωή μπορεί να γίνει ζωντανός εφιάλτης. Ο έρωτάς τους γίνεται τοξικός και ο καθένας βγάζει τον χειρότερό του εαυτό στη σχέση. Ταυτόχρονα όμως, επειδή ο ένας είναι «εθισμέν

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Αν ψάχνεις για έντονες συγκινήσεις, είναι εγγύηση, αν πάλι θέλεις κάτι πιο light, τότε μείνε μακριά τους. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

Κριός

Είναι σεξουαλικός, ακαταμάχητος, αλλά δύσκολος να τον κουμαντάρεις. Θέλει την ανεξαρτησία του, βαριέται εύκολα, χάνει το ενδιαφέρον του σε χρόνο dt. Δε θα σε αφήσει σε ησυχία, θα κάνει τα αδύνατα  - δυνατά να σε κερδίσει, ικανός να πάει στο φεγγάρι για σένα προκειμένου να σε καταφέρει και κατά 99,9 % θα σε παρατήσει μόλις το πετύχει, αφού ο στόχος του θα έχει επιτευχθεί. Όσο τον έχεις στην άρνηση, τόσο τρελαίνεται και ο καλύτερος τρόπος να τον κρατήσεις είναι να μην του δείξεις ποτέ, πόσο πολύ τον θέλεις. Αντέχεις; Τότε θα τον έχεις για καιρό στο πλάι σου...

Ιχθύες

Το σίγουρο είναι ότι δεν του το έχεις με τίποτα, γι’ αυτό και η ζημιά που θα σου κάνει είναι μεγάλων διαστάσεων. Τον βλέπεις γλυκό, συμπαθέστατο και ρομαντικό, όμως λίγο-λίγο, μέρα-μέρα, μπαίνει κάτω από το πετσί σου και μπορεί να σε καταλάβει και να... εθιστείς μαζί του. Εύκολα περνάει το δικό του, ακόμα πιο εύκολα θα σε κάνει να αισθανθείς άδικος/η, κακός/α και θα σε φορτώσει με ενοχές, αν δεν κάνεις τελικά αυτό που θέλει, παραμένοντας όμως ένα... ευγενέστατο κι ευάλωτο πλάσμα, από το οποίο δεν γίνεται να ξεκοπείς.