Αν συνηθίζεις να τσεκάρεις τακτικά το ωροσκόπιό σου, τότε θα γνωρίζεις πολύ καλά τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία τόσο της δικής σου προσωπικότητας όσο και των ζωδίων που σε ενδιαφέρουν. Πιθανώς να γνωρίζεις και με ποια ζώδια τα πηγαίνεις καλύτερα και με ποια όχι. Για τα προσωπικά σου στοιχεία που εκνευρίζουν απίστευτα τους γύρω σου και περισσότερο από όλους το αγόρι σου, τι ξέρεις;

Όσο μεγαλύτερη η σύνδεση και το διάστημα που είσαι μαζί με τον σύντροφό σου, τόσο πιο εύκολα ξετρυπώνουν οι «σκοτεινές» πτυχές σου που τον κάνουν να φρικάρει και να νευριάζει μαζί σου. Για να βάλεις τέλος στον εκνευρισμό, δώσε βάση και προσπάθησε αν όχι να εξαλείψεις, τουλάχιστον να μην εκδηλώνεις τόσο εκείνο το στοιχείο που τον βγάζει εκτός εαυτού.

Μεγάλη προσοχή: Μην εμπιστευτείτε στη σχέση σας ποτέ αυτό το ζώδιο! Θα σας τα... φορέσει σίγουρα!

Μεγάλη προσοχή: Μην εμπιστευτείτε στη σχέση σας ποτέ αυτό το ζώδιο! Θα σας τα... φορέσει σίγουρα!

Τα αστέρια μιλούν και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Ποια είναι η στάση του κάθε ζωδίου;

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Ποιο είναι λοιπόν το χαρακτηριστικό σου εκείνο που φέρνει το αγόρι σου στα όριά του, ανάλογα με το ζώδιό του;

 Κριός: Κολλάς πάνω του σαν βδέλλα

Είχες ζωή και πριν την τωρινή σου σχέση, σωστά; Συνέχισε να τη ζεις κανονικά λοιπόν. Αν σιχαίνεται ένα πράγμα ο Κριός, αυτό είναι ότι έχεις την ανάγκη να είσαι διαρκώς μαζί του. Αυτό ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι ούτε εφικτό είναι ούτε υγιές. Αγαπάει την ανεξαρτησία και την ελευθερία του και πρέπει κι εσύ να κάνεις το ίδιο. Δε θέλει να νιώθει ότι τον έχεις ανάγκη διαρκώς, απλά ότι τον θες. Μην το παίξεις δύσκολη ή απόμακρη, απλά συνέχισε τη ζωή σου όπως πριν να κάνεις σχέση. Ανάπτυξε δικά σου ενδιαφέροντα και παρέες και μην του ρουφάς το αίμα σαν βδέλλα.

 Ταύρος: Πετάς μπηχτές και έχεις την απαίτηση να τις καταλάβει

Ελάχιστοι είναι οι άνδρες των οποίων τα αυτάκια τους ιδρώνουν με κάτι τέτοια τεχνάσματα, πόσο μάλλον οι Ταύροι. Προτιμότερο να του πεις στα ίσια τι σε ενοχλεί παρά να του πετάς υπονοούμενα που δε θα καταλάβει ποτέ. Τον ενοχλεί απίστευτα η παθητική επιθετικότητά σου. Αν είσαι δυσαρεστημένη με κάτι, πες του το αμέσως, ειδάλλως δεν πρόκειται ποτέ να μεταφράσει τη σιωπή σου ως θυμό. Θέλει να γνωρίζει τι σκέφτεσαι όταν είσαι εκνευρισμένη και να εκφράζεσαι ευθέως, ώστε να επικοινωνείτε προς επίλυση των προβλημάτων.

 Δίδυμοι: Όταν είσαι η κατάθλιψη η ίδια

Ο άντρας Δίδυμος λατρεύει να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους με θετική ενέργεια που έχουν μία αισιόδοξη στάση για τη ζωή. Δεν μπορεί καθόλου τη μιζέρια, την κακή διάθεση και την απαισιοδοξία. Όταν είσαι με το αγόρι σου, το υγιές είναι να κάνεις στην άκρη όλα τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου και να περνάς όσο πιο όμορφα γίνεται τις στιγμές μαζί του. Είναι αναγκαίο άλλωστε να υπάρχει θετική σκέψη στις μέρες μας. Προσπάθησε όταν είσαι μαζί του να σκέφτεται πιο θετικά παρά αρνητικά και θα σε λατρέψει.