Στις μέρες μας την εμπιστοσύνη δύσκολα τη βρίσκεις εκεί έξω. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είμαι φύσει καχύποπτος άνθρωπος, αλλά πραγματικά είναι σπάνιο να εμπιστευτεί κανείς απόλυτα έναν άλλο άνθρωπο από την στιγμή που αμφιβάλλει ακόμη και για τον εαυτό του. Το πόσο έμπιστος μπορεί να είναι κάποιος ή όχι, είναι μέρος της προσωπικότητάς του που έχει προκύψει μεταξύ άλλων από την οικογένεια και τις αξίες, αλλά και τις επιρροές από το κοντινό του περιβάλλον.

Υπάρχει βέβαια και η αστρολογία που ξεδιαλύνει λίγο το τοπίο και κατηγοριοποιεί τα ζώδια στο πόσο έμπιστα ή όχι είναι. Υπάρχουν ορισμένα ζώδια στα οποία μπορείς σίγουρα να βασιστείς και να εμπιστευτείς περισσότερο από κάποια άλλα, ανάλογα με το ζώδιό σου.

Σε ποιο ζώδιο ανήκει ο άντρας των ονείρων σου!

Σε ποιο ζώδιο ανήκει ο άντρας των ονείρων σου!

Το ζώδιο στο οποίο ανήκει κάποιος είναι ένας καλός γνώμονας για να δεις τι θέλεις από έναν άντρα. Ξέχνα λοιπόν για λίγο το κλασικό «Είμαι Καρκίνος, μου ταιριάζει ένας Τοξότης;» και δες το αντίστροφα, με βάση το πώς φαντάζεσαι τον άντρα που θα ήθελες για σ

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Αυτό είναι το ζώδιο που δεν μπορείς να εμπιστευτείς με τίποτα, ανάλογα με το ζώδιό σου:

 Καλέ μου Κριέ, ού μπλέξεις με Αιγόκερω 

Σαν Κριός είσαι άνθρωπος που σπας τους κανόνες, εκεί που ο Αιγόκερος θέλει να σου θέτει όλο και περισσότερους. Απ' ότι καταλαβαίνεις, αυτή δεν είναι η πιο υγιής και ιδανική σχέση που θα μπορούσες να ζητήσεις. Αρχικά θα σε ιντριγκάρει η όλη κατάσταση, αλλά στη συνέχεια θα καταλάβεις ότι δεν μπορείτε να συνυπάρξετε εσείς οι δυο μαζί, πόσο μάλλον να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλον.

  Ταύρε μου, δε θα συνεννοηθείς ποτέ με έναν Υδροχόο 

Δεν μπορείς να τον καταλάβεις καθόλου όμως, όπως κι εκείνος εσένα. Όταν συναντώνται οι δρόμοι σας, ο ένας προσπαθεί συνεχώς να κυριαρχήσει στον άλλο κι επειδή κανείς δεν το καταφέρνει απόλυτα, συγκρούεστε και η εμπιστοσύνη σας κλονίζεται.

 Δίδυμε, το τελευταίο που σου έλειπε είναι το δράμα του Σκορπιού 

Ο Σκορπιός δεν είναι ζώδιο που διαχειρίζεται εύκολα, η αλήθεια να λέγεται. Προκαλεί περιττό δράμα, αναστάτωση και ανησυχία από το πουθενά που ακόμη κι ο κυκλοθυμικός Δίδυμος δεν μπορεί να υποφέρει. Απ' ότι καταλαβαίνεις λοιπόν η μεταξύ σας σχέση δεν έχει και πολλές πιθανότητες να επιβιώσει.

 Ευαίσθητο Καρκινάκι, ούτε να το σκεφτείς με Τοξότη 

Ο Τοξότης είναι πολύ αντιφατικός και αλλοπρόσαλλος για να τον αντέξει ο καθωσπρέπει και τυπικός κατά τα άλλα Καρκίνος. Στον Καρκίνο αρέσει η σταθερότητα και η σιγουριά, χαρακτηριστικά που κάθε άλλο παρά έχει ο Τοξότης. Η σχέση μεταξύ τους είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα ζώδια στα οποία πρέπει να εστιάσεις!

Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα ζώδια στα οποία πρέπει να εστιάσεις!

Αν είσαι σε φάση που ψάχνεις το άλλο σου μισό, τον άντρα εκείνο με τον οποίο θα ξεκινήσεις μια σοβαρή και ενδεχομένως μακροχρόνια σχέση, τότε σίγουρα θέλεις να γνωρίζεις αν είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες και αν ο δεσμός σας έχει προοπτικές.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο