ίναι απόλυτα λογικό να είμαστε επιφυλακτικοί στην αρχή μίας σχέσης. Όταν, όμως, αυτό δεν αλλάζει όσο περνάει ο καιρός, μπορεί να προκληθούν τεράστια προβλήματα, ικανά ακόμα και να οδηγήσουν στο τέλος της.

Εάν είτε εμείς είτε ο σύντροφός μας δεν καταφέρνουμε να ανοιχτούμε, πρέπει να προσπαθήσουμε αρχικά να βρούμε από πού πηγάζει αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης. Ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτό, είναι να ασχοληθούμε με τα άστρα.

Oι δώδεκα θεοί του Ολύμπου στο ζωδιακό κύκλο

Oι δώδεκα θεοί του Ολύμπου στο ζωδιακό κύκλο

Η μυθολογία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τους συμβολισμούς της αστρολογικής γνώσης. Θυμάμαι, χρόνια πριν, είχα ακούσει ένα γνώστη της αστρολογίας να υποστηρίζει πως όταν γνωρίζουμε μυθολογία, τότε μπορούμε να μάθουμε κι αστρολογία. Κι είχε απόλυτα δίκ

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Παρακάτω, είναι τα 4 ζώδια που δεν εμπιστεύονται το άλλο τους μισό:

Καρκινος 

Ένας Καρκίνος κάνει ό,τι μπορεί για να προστατεύσει τον εαυτό του. Είναι ευαίσθητος και θέλει συνεχή προσοχή. Για να εμπιστευθεί το σύντροφό του, απαιτεί τη συνεχή επιβεβαίωση των συναισθημάτων του, ενώ πρέπει να αισθανθεί απόλυτη ασφάλεια.

Σκορπιός 

Επειδή οι ίδιοι είναι ευέλικτοι, περιμένουν να ισχύει το ίδιο και για τους γύρω τους. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού δυσκολεύονται να δεσμευτούν, καθώς δεν είναι στη φύση τους. Όταν, λοιπόν, συναντήσουν κάποιον που απαιτεί σταθερότητα, γίνονται επιφυλακτικοί και η εμπιστοσύνη τους αργεί να χτιστεί.