Δυστυχώς σήμερα, όλο και περισσότεροι σταματούν να παραμένουν πιστοί στις σχέσεις τους, και το να καταλάβουμε εάν κάποιος μας έχει προδώσει, είναι πολύ δύσκολο.

Τα ζώδια, χωρίζονται σε ορισμένες κατηγορίες με βάση ορισμένα τους χαρακτηριστικά. Υπάρχουν οι ισχυροί (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) που τους αρέσει να παίρνουν πρωτοβουλίες, οι σταθεροί (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) και οι ευμετάβλητοι (Δίδυμος, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύς) που προσαρμόζονται εύκολα σε νέες καταστάσεις.

Αυτά είναι τα 6

Αυτά είναι τα 6 "ήσυχα" ζώδια που ζουν μεγάλα πάθη

Ενώ ο καθένας μπορεί να είναι ερωτικός με το δικό του τρόπο, υπάρχουν 6 ζώδια με περισσότερο πάθος, όταν βρίσκονται μόνοι με τους συντρόφους τους. Μπορεί να μην τους φαίνεται και να μην το καταλαβαίνουμε όταν τους γνωρίζουμε, αλλά όταν βρίσκονται με το άλ

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Στη δεύτερη κατηγορία, ανήκουν οι πιο πιστοί καθώς δεν τους αρέσουν οι αλλαγές σε κανέναν τομέα – άρα και στον αισθηματικό. Αυτό, όμως, δε σήμαίνει απαραίτητα ότι δε θα μας απατήσουν ποτέ. Ποιοι είναι, λοιπόν, εκείνοι που είναι πιθανότερο να το κρατήσουν κρυφό, αν τελικά το κάνουν;

Κριός

Κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, συχνά δρα παρορμητικά. Είναι, λοιπόν, πολύ εύκολο να απατήσει το σύντροφό του χωρίς να το σκεφτεί. Όταν περάσει το αρχικό στάδιο του ενθουσιασμού, υποσυνείδητα αναζητά το επόμενο άτομο που θα του τραβήξει την προσοχή. Θα το παραδεχτει, όμως; Εάν δεν τεθεί θέμα συζήτησης, ίσως αυτό να μη γίνει ποτέ.

Δίδυμος

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, αυτό είναι το πιο επιρρεπές στην απιστία. Οι Δίδυμοι έλουν την ελευθερία τους, φοβούνται να δεσμευθούν και προσπαθούν να έχουν ανοιχτές τις επιλογές τους. Ακόμα κι αν τους πιάσουμε επ’αυτοφόρω, θα μας πουν αυτό που θέλουμε να ακούσουμε και θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.