Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν μερικοί απο εμάς που διστάζουν απέναντι στην αγάπη και την οικειότητα.

Ο καθένας θέλει να ερωτευθεί, έτσι δεν είναι; Ωστόσο, παρ’ όλο που πολλοί το θέλουν, υπάρχουν μερικοί που τρομάζουν και μόνο στην ιδέα.

Τι είναι αυτό που μισείς περισσότερο στο Καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Τι είναι αυτό που μισείς περισσότερο στο Καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που είσαι ο καλύτερος εαυτός σου. Ενώ εσύ διασκεδάζεις, δεν έχεις καμία έγνοια και αγκαλιάζεις κάθε τι που εμφανίζεται στο δρόμο σου, κάποιοι άλλοι βρίσκουν διάφορα που… μισούν!

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Ο έρωτας είναι τρομακτικος μερικές φορές - όλες εκείνες οι υποσχέσεις, η εύθραυστη φύση του, η απόφαση να εμπιστευτείς τον άλλο. Εάν κάποιος θέλει να βιώσει τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, τότε θα πρέπει να εμπιστευθεί το ταίρι του - κάτι που για πολλούς ανθρώπους είναι δύσκολο. Συνεπώς, είναι εξίσου δύσκολο να αφεθείς στον έρωτα, όταν αυτός σου ‘χτυπήσει’ την πόρτα.

Σύμφωνα με την αστρολογία, υπάρχουν μερικοί απο εμάς που διστάζουν απέναντι στην αγάπη και την οικειότητα. Ίσως να είναι και φόβος - δεν ερωτεύονται για να μην πληγωθούν.  Ποιά είναι λοιπόν τα ζώδια που δεν ερωτεύονται τόσο εύκολα όσο κάποια άλλα και αντιστέκονται περισσότερο στα βέλη του έρωτα;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αγαπούν την ανεξαρτησία τους και πάντα θα βάζουν πρώτο τον εαυτό τους σε μια σχέση. Ο έρωτας είναι κάτι πολύ ομορφο για τους Καρκίνους - αλλά δεν το χρειάζονται άμεσα. Για αυτό θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα δράματα και την προσκόλληση σε κάποιο άλλο άτομο.

Ιχθύς

Αυτό το ζώδιο λατρεύει την έννοια του έρωτα - όχι ομως και το να είναι ερωτευμένοι. Τους αρέσει να βλέπουν τους γύρω τους αγαπημένους και τους εξιτάρει η ιδέα του έρωτα. Μένουν όμως μόνο στη φαντασία - δεν το κυνηγούν και στις σχέσεις τους είναι πιο πρακτικοί και προσγειωμένοι.

Πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού;

Πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στο πρώτο ραντεβού;

Η πρόσκλησή σας, κατά πρώτον, πρέπει να είναι φιλική και ανέμελη, σαν να σας πέρασε από το μυαλό σας μόλις εκείνη τη στιγμή. Προτιμήστε να κάνετε την πρόσκληση σας μέρα, γιατί φαίνεται ότι, όπως όλα τα ζώδια της φωτιάς, έτσι και ο Κριός δύει μαζί με τον…

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο