Μέσα στο ταξίδι σας να βρείτε τον ερωτα, σίγουρα θα αντιμετωπίσετε αρκετούς ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν το κάθε ένα από τα 12 ζωδια. Δεν χρειάζεται να πούμε πως θέλετε κάποιον που να είναι πιστός και να έχει τη θέληση να επενδύσει συναισθηματικά σε μία μονογαμική σχέση. Και ενώ όλα τα ζωδια έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν μονογαμική σχέση, κάποια το κάνουν πολύ πιο εύκολα από τα άλλα.

 

Αυτά τα ζώδια έχουν το ισχυρότερο ένστικτο

Αυτά τα ζώδια έχουν το ισχυρότερο ένστικτο

Όλοι γνωρίζουμε έναν άνθρωπο με απίστευτο ένστικτο, που δεν αποτυγχάνει ποτέ. Ό,τι κι αν μας πει ισχύει, ακόμα κι αν δε θέλουμε να το παραδεχτούμε. Υπάρχουν, όμως, ορισμένοι, που διαισθάνονται πιο γρήγορα ότι κάτι άσχημο πρόκειται να συμβεί και, καλώς ή κ

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Παρακάτω υπάρχουν κάποιες «οδηγίες» για τα 12 ζωδια του ζωδιακού κυκλου. Οι «οδηγίες» αυτές είναι γενικές και δεν μπορούν να θεωρηθούν απόλυτες.

 

Πιστά ζωδια

Τα παρακάτω ζωδια τείνουν να επιθυμούν μακριές και σταθερές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πως μένουν πάντα πιστοί στον συντροφο τους. Οι συναισθηματικές τους απαιτήσεις πρέπει να ικανοποιηθούν, αλλιώς θα κυνηγήσουν κάτι άλλο.

ζωδιο ταυρος

Ο ταυρος, λατρεύει να δημιουργεί ανέσεις και είναι απίστευτα αισθησιακός. Χρειάζεται σταθερότητα και είναι συνήθως αρκετά αξιόπιστος και πιστός. Οι ταύροι είναι πολύ καλοί στο να φτιάχνουν σχέδια και κοιτούν πάντα μπροστά, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν προβλήματα που μπαίνουν στη ζωή τους, όπως επίσης και προβλήματα στο γάμο.

Πώς ζηλεύει κάθε ζώδιο;

Πώς ζηλεύει κάθε ζώδιο;

Όταν όλοι οι υπόλοιποι νιώθουν ένα τσίμπημα στην καρδιά όταν το έτερον ήμισυ φλερτάρει, ο Σκορπιός ξεσκονίζει τα μπαζούκας. Όταν όλοι οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να δελεάσουν, με δώρα και ρομαντικές βραδιές, ξανά στην αγκαλιά τους τον/ την σύντροφό τους,

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

 

ζωδιο καρκινος

Από όλα τα ζωδια του ζωδιακού κύκλου, ο καρκινος είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερο μία στοργική και ασφαλή σχέση. Ο αιγοκερως λατρεύει το σπίτι και την οικογένεια, και δεν είναι ευτυχισμένος αν δεν υπάρχει βαθύς συναισθηματικός δεσμός. Ο καρκίνοι θέλουν να φροντίζουν τους άλλους.

 

ζωδιο παρθενος

Οι παρθενοι είναι ευαίσθητοι, δημιουργικοί και με ένστικτο όσον αφορά το συναίσθημα και τις ανάγκες των άλλων. Συνήθως υποστηρίζουν αρκετά τους φίλους και τους εραστές, και είναι πάντα έτοιμοι να παρέχουν έναν ώμο για να κλάψουν.

 

ζωδιο ζυγος

Αυτό το ζωδιο ψάχνει την ειρήνη και την αρμονία (ειδικά στις σχεσεις), χάρη στην ανάγκη του για δικαιοσύνη. Οι ζυγοι είναι δημιουργικοί και πολυδιάστατοι, και όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα, συνήθως δραπετεύουν στον δικό τους κόσμο για να βρουν λύσεις.