ΚΡΙΟΣ

Ιντρίγκαρε έναν Κριό αρχικά με τα μάτια και θα δεις πως θα γοητευτεί, του αρέσει το παιχνίδι της αναζήτησης και της έλξης, δώσε έκταση στο φλερτ και θα διαπιστώσεις πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Κινήσεις του τύπου σε κοιτάζω και δεν σε κοιτάζω , με ενδιαφέρεις αλλά ίσως και όχι, πάντα πιάνουν σε έναν Κριό, αν του δώσεις το άνοιγμα να αναρωτηθεί και να μπει στην διαδικασία να διαπιστώσει, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό. Ο Κριός βαριέται εύκολα, για να μπορέσεις να κερδίσεις διάρκεια στο ενδιαφέρον του θα πρέπει να τον κρατάς στην τσίτα, ίσως με ένα σκοτσέζικο ντους, ίσως με άμεσες προτάσεις που στην πορεία θα αλλάξουν και θα γίνουν έμμεσες, το θέμα είναι πως αν του τα δώσεις όλα στο πιάτο από την αρχή τότε η ιστορία σας θα έχει μικρή διάρκεια. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταΐσε στο στόμα έναν Ταύρο με την φραουλίτσα που κρατάς και θα καταφέρεις να κάνεις μια πολύ καλή αρχή. Ο Ταύρος γοητεύεται από τις αισθησιακές κινήσεις που κρύβουν ενδιαφέρον για το στομάχι του, για την υγεία του, για την ακεραιότητα του. Θέλει έναν ειδικό συνδυασμό ερωτισμού και προστασίας, προστάτεψε τον με τρόπο αισθησιακό και θα σε βάλει αμέσως στην καρδιά του. Τα βήματα τα θέλει αργά, αντιπαθεί τις βιασύνες και τις αγχωμένες πράξεις, απέφυγε τις γρήγορες κινήσεις, η ταχύτητα συνήθως τον αποσυντονίζει, νιώθει πως χάνει την ροη της υπόθεσης. Τα ρομαντικά σκηνικά τραβούν την προσοχή ενός Ταύρου, αν το περιβάλλον το βρει γοητευτικό και οικείο τότε μπήκε το νερό στο αυλάκι. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τα λόγια ενεργοποιούν την ερ**ικές χορδές ενός Δίδυμου, όμως θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί με έναν Δίδυμο συχνά πυκνά πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος. Οι κουβέντες που θα πεις για να τον ιντριγκάρουν θα πρέπει να είναι σωστές, δηλαδή έξυπνες που να του κινήσουν το ενδιαφέρον, όχι όμως πολύ έξυπνες γιατί αν δεν καταλάβει ή αν νιώσει πως δεν είναι η πνευματικότητα σου στα μέτρα του τότε θα λακίσει. Αγαπάει το μπούρου μπούρου ένας Δίδυμος, του αρέσει πολύ να παίζει με τις λέξεις κυρίως όταν αυτές αφήνουν ερωτικά υπονοούμενα. Αν βρει ενδιαφέρον στην μεταξύ σας συνομιλία τότε δεν πρόκειται να αφήσει την κατάσταση στη μέση. Ένας Δίδυμος βρήκε μονοπάτι; θα το φτάσει ως το τέρμα.