Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, είναι τα ζώδια που κατά κύριο λόγο δεν τα πάνε καλά με την δέσμευση, ωστόσο κάθε ζώδιο μπορεί να βρεθεί σε μία φάση της ζωής του, που δεν αισθάνεται ότι είναι σε ετοιμότητα για μία σοβαρή σχέση, που θα έχει μέλλον.

Αναρωτιέσαι λοιπόν ποια είναι τα σημάδια που θα σου δείξουν ότι το άτομο που γνώρισες δεν θέλει κάτι περισσότερο από μία απλή, χαλαρή σχέση, δίχως ιδιαίτερες δεσμεύσεις; Διάβασε λοιπόν το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει και πάρε όλες τις απαντήσεις που αναζητάς..!

ΚΡΙΟΣ

Όσο ερωτευμένος και να είναι ο Κριός, στη σκέψη της δέσμευσης νιώθει ότι ασφυκτιά. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αναζητά μόνο επιπόλαιες σχέσεις, αλλά θέλει «τακτ», για να τον καταφέρεις να διώξει μακριά τον φόβο που του προκαλεί η δέσμευση. Ο Κριός ο οποίος είναι αποφασισμένος ότι μαζί σου δεν θα έχει κάτι σοβαρό, αλλά έχει πάρει την σχέση σας εντελώς επιπόλαια, θα ακολουθήσει την εξής τακτική: Θα επικοινωνεί μαζί σου μόνο όταν θέλει να βρεθείτε και αυτό δεν θα συμβαίνει συχνά, θα περιορίσει την μεταξύ σας επαφή μόνο στο ερωτικό κομμάτι, δεν θα ανταποκρίνεται στις δικές σου πρωτοβουλίες ή προτάσεις και δεν θα είναι συζητήσιμος, όταν εσύ θα του εκφράζεις τα δικά σου «θέλω»! Αν λοιπόν ακολουθεί την παραπάνω συμπεριφορά, θα ήταν έξυπνο από την πλευρά σου, να προφυλάξεις τον εαυτό σου και να μην επενδύσεις συναισθηματικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος δεν θέλει να πληγώνει τους ανθρώπους που έχει δίπλα του, για το λόγο αυτό είναι ξεκάθαρος με την στάση, τη συμπεριφορά και τα λόγια του προκειμένου να μην σου δώσει ψεύτικες ελπίδες. Αν δεν είναι έτοιμος για μία σοβαρή σχέση, θα σου εκφράσει με τα λόγια του τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την περίοδο στη ζωή του, τα οποία δεν του επιτρέπουν να προχωρήσει σε κάτι σοβαρό. Τις περισσότερες φορές που ο Ταύρος δεν θέλει να έχει αισθηματική δέσμευση με μία σχέση του, είναι όταν δεν έχει καταφέρει πρώτα να φτάσει τη ζωή του στο σημείο που θέλει, δηλαδή δεν έχει σταθερή δουλειά ή δεν έχει οικονομική ασφάλεια. Αν λοιπόν ο Ταύρος, σου δηλώνει ευθέως ότι δεν έχει καταφέρει να βάλει τις βάσεις για το μέλλον του, γι’ αυτό και δεν μπορεί να επενδύσει συναισθηματικά σε κάτι σοβαρό, πίστεψέ τον... Το λέει για το καλό σου! 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σίγουρα έχεις διαβάσει και έχεις καταλάβει ότι ο Δίδυμος ανήκει στους άστατους του ζωδιακού και του αρέσει περισσότερο το παιχνίδι των επιπόλαιων σχέσεων, παρά η ουσιαστική δέσμευση. Στο ξεκίνημα της σχέσης ή γνωριμίας σας, θα λειτουργεί με μεγάλο ενθουσιασμό, χωρίς όμως να σου αφήνει και τα περιθώρια να ελπίζεις ότι η μεταξύ σας σχέση μπορεί να έχει μέλλον και πορεία! Για να μπορέσεις λοιπόν να βγάλεις πόρισμα, ότι όντως βλέπει τη σχέση σας στα σοβαρά, θα πρέπει να αφήσεις τον χρόνο να σου δώσει την απάντηση, για τον απλούστατο λόγο ότι η συμπεριφορά του είναι ευμετάβλητη, αλλάζει διαθέσεις, απόψεις και επιθυμίες πολύ γρήγορα και δεν ξέρει ούτε και ο ίδιος τις περισσότερες φορές που αποσκοπεί. Ωστόσο, αν σε θυμάται στην χάση και στην φέξη, τότε δεν υπάρχει λόγος να επενδύσεις για κάτι μόνιμο... 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος δεν είναι έτοιμος για μία σοβαρή σχέση, όταν δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το παρελθόν του, δηλαδή έναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή του και τον αγάπησε δυνατά… Δεν του αρέσουν τα συναισθηματικά παιχνίδια, δεν θέλει να πληγώνει, επομένως με τον τρόπο του θα σου δείξει ότι δεν είναι έτοιμος ακόμα για κάτι σοβαρό... Πώς θα σου το δείξει αυτό; Θα συζητά συχνά για την πρώην σχέση του, θα φέρνει στην κουβέντα σας τις αναμνήσεις που έχει από το προηγούμενο ταίρι του και δεν θα ντραπεί να σου ομολογήσει ότι ακόμα δεν μπορεί να ξεπεράσει όλα τα γεγονότα που τον έφεραν στον χωρισμό! Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, ο Καρκίνος είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεσμευτεί ουσιαστικά, έτσι όπως θα θελες...