Καρκίνος

Από τον Ταύρο περνάμε στον Καρκίνο, το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο. Ο άντρας Καρκίνος αναζητά την πραγματική και ουσιαστική αγάπη στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Θέλει να βρει μια σύντροφο ζωής, έναν άνθρωπο δίπλα στον οποίο θα μάθει, θα περάσει καλά και θα γεράσει. Νοιάζεται πολύ για τη σύντροφό του και μπορεί εύκολα να κατανοήσει σε βάθος τα συναισθήματά της και να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της. Αξίζει, επίσης, να γνωρίζεις πως ο άντρας που ανήκει στο ζώδιο του Καρκίνου αγαπά την οικογένεια και το σπίτι. Αν ψάχνεις, λοιπόν, έναν τρυφερό… σπιτόγατο, σε αυτόν τον άντρα θα τον βρεις. Πρόσεξε, απλώς, να μην τον πληγώσεις διότι θα πάρει την προδοσία βαριά και θα υποφέρει.

Ζυγός

Μπορεί να μην το γνώριζες, αλλά ο Ζυγός είναι ένα ακόμη ζώδιο που είναι κατάλληλο για σχέση. Ο άντρας Ζυγός είναι ρομαντικός και γοητευτικός και λατρεύει την αρμονία και την ισορροπία στη ζωή και τις σχέσεις του. Θα σε μαγέψει εύκολα και θα σε τραβήξει κοντά του. Σε αντίθεση, όμως, με τον Σκορπιό -ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να σε μαγέψει και να περάσει μαζί σου μια βραδιά γεμάτη πάθος, ο Ζυγός βάζει όλη του τη γοητεία στα ραντεβού του, με σκοπό να βρει την κατάλληλη σύντροφο. Σε ενημερώνουμε, επίσης, πως ο άντρας Ζυγός δεν φοβάται να ανοίξει τη καρδιά του και να σου δείξει ότι είναι συναισθηματικά ευάλωτος. Λατρεύει την επικοινωνία και σίγουρα θα σου μιλήσει χωρίς δισταγμούς για όσα τον απασχολούν.

Ζωδια: Ποσο Να Εμπιστευτεις Κάποιον Με Βάση Το Ζωδιο Του

Ζωδια: Ποσο Να Εμπιστευτεις Κάποιον Με Βάση Το Ζωδιο Του

Αυτό το ζωδιο ψάχνει την ειρήνη και την αρμονία (ειδικά στις σχεσεις), χάρη στην ανάγκη του για δικαιοσύνη. Οι ζυγοι είναι δημιουργικοί και πολυδιάστατοι, και όταν ...

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Μελέτησε την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσηςγια να μάθεις αν ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις είναι ο ιδανικός για εσένα και αν η σχέση σας έχει προοπτικές και λάβε υπόψη σου τις παραπάνω πληροφορίες για να βρεις έναν σύντροφο ζωής αυτό το Καλοκαίρι.

πηγή: