Κάθε άνθρωπος έχει κάποια ας το πούμε “κολλήματα”. Όπως εγώ,εσύ ο καθένας υπάρχει κάτι που δεν μπορούμε να το ανεχτούμε με τίποτα. Στο τι είναι αυτό που προβληματίζει τον καθένα από εμάς παίζει ρόλο ο χαρακτήρας και φυσικά και το ζώδιομας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι με ανθρώπους που έχουμε κοινό ζώδιο, μπορεί να έχουμε κοινές συμπεριφορές και κοινή αντιμετώπιση πάνω σε κάποια θέματα. Θα δούμε λοιπόν αναλυτικά τι είναι αυτό που δεν ανέχονται τα ζώδια.

Αυτά τα ζώδια έχουν… ροπή προς την απιστία

Αυτά τα ζώδια έχουν… ροπή προς την απιστία

Απιστία. Μια λέξη για την οποία έχουν χυθεί βαρέλια μελάνι και δάκρυα… Υπάρχει γενετική προδιάθεση στον άπιστο; Υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που να προδίδει αυτό το… κουσουράκι;

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Επίσης με βάση το ζώδιο του υπάρχει κάτι που δεν ανέχεται κάθε άντρας μπορείς να μάθεις τι είναι αυτό που τον ενοχλεί για να το αποφύγεις και να μην τον προκαλείς. Εσένα μπορεί να σου φαίνεται γελοίο και ασήμαντος λόγος για αντιπαράθεση, αλλά εκείνον σίγουρα θα τον εξοργίσει.

 

Τι δεν ανέχονται τα ζώδια

Κριός

Ο Κριός δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι κάποιος τα παρατάει εύκολα. Θέλει πάντα να αγωνίζεται και να προσπαθεί. Ας του δώσεις λοιπόν το παιχνίδι αμαχητί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξενερώσει και δεν πρόκειται να το δεχτεί. Το να κερδίζεις επειδή προσπάθησες είναι πολύ καλύτερο.

Ταύρος

Ένας Ταύρος θέλει να έχει τις ανέσεις του και να ικανοποιείται πάντα με αυτά που του φέρνουν ικανοποίηση. Αν του πεις όχι σε αυτό που θέλει μπορεί να βάλει λυτούς και δεμένους για να το πετύχει. Δεν είναι να του πηγαίνεις πολύ κόντρα στα θέλω του!

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια απέναντι σε έναν εχθρό

Πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια απέναντι σε έναν εχθρό

Δεν γίνεται να μας συμπαθούν οι πάντες, αυτό είναι δεδομένο, αλλά ο καθένας μας αντιδρά διαφορετικά απέναντι σε εκείνους που… τον μισούν. Πώς λοιπόν συμπεριφέρονται τα ζώδια όταν έχουν απέναντί τους κάποιον αληθινό εχθρό, κάποιον που πραγματικά θέλει το κ

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ο ορισμός της επικοινωνίας. Αν του πεις να σταματήσει να μιλάει είναι σαν να του καταστρέφεις την μία από τις αισθήσεις του. Αν του πεις σταμάτα να μιλάς ή μίλα πιο σιγά μπορεί να σε μισήσει.

Καρκίνος

Η αδιαφορία μπορεί να τον εξωθήσει στα άκρα. Για έναν άνθρωπο που όλες οι καταστάσεις περνούν από το πρίσμα του συναισθήματος είναι αδιανόητο το να του πεις ότι απλά δεν σε νοιάζει κάτι. Πρέπει να έχεις ή θετικά ή αρνητικά συναισθήματα, αλλιώς δεν το δέχεται.