Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάτι αξιολάτρευτο πάνω μας, κάτι που κερδίζει τους γύρω μας με το που θα του πούμε “Καλημέρα”. Άλλοι έχουν χιούμορ, άλλοι μαγευτικό χαμόγελο και άλλοι έχουν αυτήν την αθωότητα στο βλέμμα που σε κάνει να τους λατρεύεις ακόμα και αν δεν ταιριάζετε εκ πρώτης όψεως. Για να αρχίσεις να κάνεις παρέα με κάποιον πέρα από τα κοινά ενδιαφέροντα, μετράει πολύ η πρώτη εντύπωση. Τι λατρεύουν λοιπόν σε εμάς από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συναντάνε με βάση το ζώδιό μας;

ΚΡΙΟΣ 


Η πρώτη εντύπωση που σου δίνει ένας Κριός, είναι αυτή της δύναμης και της εξουσίας. Σε μαγνητίζει η ικανότητά του να παίρνει γρήγορα αποφάσεις και πρωτοβουλίες και μπορούμε να πούμε ότι ζηλεύεις την ευκολία του να επιβάλλεται στους άλλους χωρίς να γίνεται καταπιεστικός. Ωστόσο, άμα τον γνωρίσεις λίγο καλύτερα καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για έναν σωστό φίλο που ναι μεν έχει το πάνω χέρι αλλά αγαπάει και φροντίζει τους γύρω του.

Δες ΠΟΙΟ είναι το Χειρότερο Ελάττωμά σου με Βάση το Ζώδιό σου. Των Υδροχόων είναι το ΠΙΟ Σπαστικό!

Δες ΠΟΙΟ είναι το Χειρότερο Ελάττωμά σου με Βάση το Ζώδιό σου. Των Υδροχόων είναι το ΠΙΟ Σπαστικό!

Οι κακές συνήθειες είναι απλά τα συμπτώματα μεγαλύτερων ζητημάτων. Αν και ειναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε αυτά τα ελαττώματα, η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει. Δείτε τις μεγαλύτερες αδυναμίες σας, σύμφωνα με το ζώδιο σας:

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

 

ΤΑΥΡΟΣ 


Αυτό το ζώδιο μου έδινε πάντα την εντύπωση ότι αντέχει κάθε δυσκολία και έχει την πίστη και το θάρρος να αντεπεξέλθει και να προχωρήσει παρακάτω. Αν και είναι αρκετά συναισθηματικό ζώδιο, έχει την ικανότητα να βάζει μπρος τη λογική του όταν έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Μόλις γνωρίσεις καλύτερα έναν Ταύρο καταλαβαίνεις ότι βρήκες έναν αιώνιο συμβουλάτορα που θα σου σταθεί σε κάθε δυσκολία και θα σου λέει πάντα την αλήθεια, ακόμα και αν πονάει.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ 


Το πιο κοινωνικό ζώδιο του κύκλου, δεν είναι δυνατόν να μην σε μαγέψει ακριβώς για αυτόν τον λόγο! Είναι ευχάριστο, έχει χιούμορ και σίγουρα θα σου γνωρίσει την τοπ παρέα του για αυτήν την εβδομάδα. Άμα είσαι τυχερός μπορεί να ανήκεις και εσύ σε αυτή. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ποιος δεν θα ήθελα να είναι όσο κοινωνικός είναι ένας δίδυμος;

Ζώδια: Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν στις σχέσεις

Ζώδια: Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν στις σχέσεις

Κανείς δεν είναι τέλειος παρόλο που υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι δεν ισχύει αυτό στην περίπτωσή τους. Η οικοδόμηση μιας σχέσης αγάπης που βασίζεται στην αμοιβαία αίσθηση εκτίμησης είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της ζωής.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο