Το καλοκαίρι είναι η εποχή που είσαι ο καλύτερος εαυτός σου. Ενώ εσύ διασκεδάζεις, δεν έχεις καμία έγνοια και αγκαλιάζεις κάθε τι που εμφανίζεται στο δρόμο σου, κάποιοι άλλοι βρίσκουν διάφορα που… μισούν!

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις τι είναι αυτό που μισεί το κάθεζώδιο περισσότερο, στο καλοκαίρι. Έτσι κι αλλιώς, δεν είναι όλες οι εποχές για όλους!

Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια

Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια

Οι φήμες και οι αλήθειες....

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Κριός

Οι γύρω σου μοιάζει να μην μπορούν να «ακολουθήσουν» τους ρυθμούς σου και η υπομονή σου δοκιμάζεται άσχημα.

Ταύρος

Η ζέστη δε σε αφήνει να κάνεις βήμα έξω από το σπίτι ή το γραφείο γι’ αυτό το πιο πιθανό είναι να επιλέγεις να πας διακοπές μετά τον 15Αύγουστο.

Δίδυμος

Εύχεσαι η μέρα σου να είχε περισσότερες από 24 ώρες διότι… δεν προλαβαίνεις να κάνεις όλα αυτά που θέλεις! Μετά τις 6:00 το απόγευμα όμως που αρχίζει να πέφτει ο ήλιος...

Καρκίνος

Είσαι πολύ συναισθηματικός για «ρηχά» summer vibes και αν είσαι μόνος, όλα αυτά τα ηλιοβασιλέματα και τα ρομαντικά βράδια σε ρίχνουν ψυχολογικά.

Πώς θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πώς θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ο Δίας μόλις επέστρεψε στην κανονική του πορεία, και η ζωή μας γύρισε στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Αυτό, φυσικά, δε θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ. Ήρθε η σειρά του Ερμή, για να ταράξει τα νερά. Ο πλανήτης θα είναι ανάδρομος ξεκινώντας από τις 26 Ιουλί

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο