Όλοι γνωρίζουμε τα θετικά χαρακτηριστικά του ζωδίου μας, και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτά. Δε μιλάμε ποτέ, όμως, για κάτι εξίσου σημαντικό: τα αρνητικά. 
 

Παρακάτω θα αποκαλύψουμε το πιο εκνευριστικό στοιχείο κάθε ζωδίου, και δε θα είμαστε επιεικείς.

Το φλερτ με βάση τα ζώδια

Το φλερτ με βάση τα ζώδια

Kάθε ζώδιο έχει τα δικά του γούστα αλλά και τον δικό του τρόπο στο φλερτ. Μάθετε με ποιο τρόπο μπορείτε να φλερτάρετε τον άντρα με βάση το ζώδιό του 

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Είστε έτοιμοι να μάθετε το δικό σας;

Κριός

Ένας Κριός είναι αποφασισμένος να κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του με κάθε τρόπο, ανεξάρτητα από τις συνέπειες των πράξεών του. Είναι εγωιστής και ανώριμος, όταν πρόκειται για την επίτευξη των στόχων του.

Ταύρος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο χαρακτηρίζονται από απληστία και απίστευτο πείσμα. Επιπλέον, προσπαθούν πάντα να δείξουν πως ό,τι κάνουν, το κάνουν καλύτερα από τους άλλους.

Δίδυμος

Μιλούν πολύ και φαίνονται τρομερά ενδιαφέροντες, μέχρι να καταλάβουμε ότι στην πραγματικότητα γνωρίζουν ελάχιστα για το θέμα πάνω στο οποίο εκφράζουν με τόσο ζήλο τη γνώμη τους. Οι Δίδυμοι αλλάζουν κουβέντα με τεράστια ευκολία, όταν καταλαβαίνουν ότι δεν έχουν άλλα να προσφέρουν στη συζήτηση.

Τα 4 ζώδια που δεν εμπιστεύονται το άλλο τους μισό

Τα 4 ζώδια που δεν εμπιστεύονται το άλλο τους μισό

ίναι απόλυτα λογικό να είμαστε επιφυλακτικοί στην αρχή μίας σχέσης. Όταν, όμως, αυτό δεν αλλάζει όσο περνάει ο καιρός, μπορεί να προκληθούν τεράστια προβλήματα, ικανά ακόμα και να οδηγήσουν στο τέλος της.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος είναι υπερευαίσθητος, με αποτέλεσμα, πολλές φορές, να δυσκολευόμαστε να του πούμε την ειλικρινή μας άποψη. Πρέπει να γίνει λίγο πιο σκληρός – αλλά μάλλον δε θα συμβεί ποτέ, γιατί ο ρόλος του θύματος είναι πολύ εύκολος.