Γνώρισες ένα αγόρι πρόσφατα με το οποίο φαίνεται να έχετε πολλά κοινά. Απ’ την άλλη με τον πρώην σου κατάλαβες πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για επανασύνδεση αφού είστε δύο εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες, χωρίς κοινά ενδιαφέροντα.

Μεταξύ άλλων λοιπόν πρέπει να κοιτάξεις και το ζώδιο του συντρόφου σου που έχεις δίπλα σου. Άλλωστε δεν ταιριάζουμε πάντα με όλα τα άτομα που γνωρίζουμε. Τα αστέρια όμως κάποιες φορές μας δείχνουν την πραγματική αγάπη και πρέπει να είμαστε έτοιμες να την δεχτούμε.

Πώς θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Πώς θα σας επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ο Δίας μόλις επέστρεψε στην κανονική του πορεία, και η ζωή μας γύρισε στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Αυτό, φυσικά, δε θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ. Ήρθε η σειρά του Ερμή, για να ταράξει τα νερά. Ο πλανήτης θα είναι ανάδρομος ξεκινώντας από τις 26 Ιουλί

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Κριός

Πεισματάρης και αυθόρμητος, ο Κριός συνδυάζεται αρμονικά με έναν ισορροπημένο Ζυγό που έχει μία ειδική και υποστηρικτική ικανότητα να σου λέει “χαλάρωσε” και με τον τρόπο του να το καταφέρνει. Ουσιαστικά, η λογική του μεταδίδεται στην παρορμητικότητα σου και η ενέργεια σου τον κρατάει ευχαριστημένο.

Από την άλλη πλευρά, ο Τοξότης θα σου δώσει μία σπίθα αληθινής ζωής. Απλά θυμήσου, κάποιος πρέπει να είναι ώριμος. Οπότε δες πως έχουν τα πράγματα πριν πάρεις την απόφαση σου.

Ταύρος

Για τον Ταύρο το ιδανικό ζώδιο για ζευγάρι είναι Παρθένος ή Καρκίνος. Στον μεθοδικό Παρθένο θα βρεις όλα όσα αναζητάς κι εσύ: σταθερότητα, δέσμευση και λογικές απαντήσεις στα προβλήματα. Θα είναι πραγματικά πολύ εύκολο να έχεις μία ανοιχτή και ειλικρινής σχέση.

Με τους Καρκίνους από την άλλη μοιράζεσαι την αξιοπιστία και την αγάπη για το χαλάρωμα στο σπίτι συντροφιά με μια καλή ταινία. Η μαλακή και προστατευτική τους πλευρά μπορούν πολύ άνετα να διαχειριστούν το πείσμα σου και την λήψη αποφάσεων. 

Γιατί είστε ακόμα ελεύθεροι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Γιατί είστε ακόμα ελεύθεροι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να θεωρούμε ότι η ευτυχία μας εξαρτάται από το εάν βρισκόμαστε σε σχέση ή όχι. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε χαρούμενοι με τον εαυτό μας και ένας σύντροφος να λειτουργεί απλώς συμπληρωματικά. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι από

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Δίδυμος

Με τα πολλά ενδιαφέροντα σου και την ευάερη προσωπικότητα , δεν υπάρχει κάτι που να σε εκνευρίζει περισσότερο από κάποιον κολλημένο όταν πρόκειται για σχέση. Έτσι οποιοσδήποτε υποτιμά την σπουδαιότητα των φίλων σου και των ασχολιών σου, απλά θα αποτύχει. Γι αυτό ο Υδροχόος που εκτιμά την ανεξαρτησία όσο κι εσύ, είναι ιδανικός σύντροφος. Και οι δύο ξέρετε πως το μυστικό για μία υγιή σχέση βρίσκεται στον χρόνο που περνάτε χώρια.

Αλλά μην διαγράφεις τους Τοξότες, η λαχτάρα του οποίου για ζωή συνδέεται αρμονικά μαζί σου. Η ζωή είναι ένα πάρτι για τους δυο σας, ακριβώς όπως σας αρέσει.

Καρκίνος

Όπως εσύ αγαπητέ Καρκίνε, έτσι και ο Σκορπιός όταν αγαπάτε το κάνετε με όλη σας την δύναμη. Συναισθηματικά και ρομαντικά λοιπόν προχωρώντας, δεν θα έχετε ποτέ μία αόρατη απειλή πάνω από την σχέση σας. Απλά είστε φτιαγμένοι ώστε να ταιριάζετε τέλεια ο ένας στα θέλω του άλλου.

Οι Αιγόκεροι από την άλλη, με την ικανότητα να ελέγχουν το μυαλό σου, είναι ότι πρέπει για να σε βγάλουν από το καβούκι σου και να απελευθερωθείς.