Ταύρος με Ταύρο ή Ταύρος με Τοξότη; Παρθένο με Ζυγό ή Παρθένος με Καρκίνο; Για να μην αναρωτιέστε με ποιους ταιριάζετε και με ποιους όχι ή αν θα πετύχει η συνταγή, διαβάστε τις καλύτερες και τις χειρότερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για τον σύντροφό σας ανάλογα με το ζώδιό σας:

Γυναίκα Τοξότης (24 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Καλύτερη επιλογή: Κριός, Υδροχόος
Ηγυναίκα Τοξότης είναι ατρόμητη και περιπετειώδης. Ο άντρας Κριός είναι το καλύτερο ταίριασμα γι’ αυτήν αφού είναι κι εκείνος κοινωνικός και δραστήριος. Ο άντρας Υδροχόος από την άλλη, δεν θεωρείται απαραίτητα η τέλεια επιλογή για μία σχέση ζωής, όμως προς το παρόν είναι ό,τι μία πολύ καλή επιλογή λόγω της σεξουαλικής συμβατότητάς του.

Η μεγάλη αλλαγή που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Η μεγάλη αλλαγή που πρέπει να κάνετε στη ζωή σας, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Hζωή είναι γεμάτη εμπόδια, αλλά όταν αυτά στέκονται εμπόδια στην ευτυχία μας, τότε ξέρουμε πως πρέπει κάτι να αλλάξουμε. Ωστόσο, η ευτυχία δεν είναι το ίδιο για όλους και αυτό που κάνει κάποιον χαρούμενο δεν σημαίνει πως κάνει και κάποιον άλλον. Αλλά πώς

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Χειρότερη επιλογή: Ταύρος, Παρθένος
Οι αντοχές της γυναίκας Τοξότη είναι συντριπτικές για έναν άντρα Ταύρο, ο οποίος προτιμάει η γυναίκα του να είναι παθητική και «εξημερωμένη». Ο άντρας Παρθένος θέλει πάντα να ζει στο τώρα με αποτέλεσμα να δημιουργεί μία τριβή με τη συνεχή επιθυμία της γυναίκας Τοξότη να ατενίζει το μέλλον.

Γυναίκα Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Καλύτερη επιλογή: Ιχθύς, Παρθένος
Η κυρίαρχη προσωπικότητα της γυναίκας Αιγόκερου θα είναι πάντα ανεκτή από την passive-aggressive προσωπικότητα του άντρα Ιχθύ, ο οποίος μπορεί να γίνει το άλλο της μισό. Από την άλλη, η συμβατότητα του άντρα Παρθένου με τη γυναίκα Αιγόκερω είναι πολύ δυνατή. Ζουν με τον κανόνα «εμείς εναντίον των άλλων» και αλληλοσυμπληρώνονται.

Χειρότερη επιλογή: Λέων, Κριός
Η επιθυμία του άντρα Λέοντα να έχει αυτός το πάνω χέρι στη σχέση συγκρούεται με την δυναμική προσωπικότητα της γυναίκας Αιγόκερου. Η επιφυλακτική και οργανωτική της φύση όμως δεν θα κάνουν ποτέ έναν άντρα Κριό που αγαπάει την ελευθερία και την περιπέτεια να νιώσει σαν να βρίσκεται στο σπίτι του.

Γυναίκα Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου

Καλύτερη επιλογή: Ζυγός, Δίδυμος
Η ευχάριστη και άνετη φύση του άντρα Ζυγού δημιουργεί το καλύτερο ταίριασμα με την ανεξάρτητη προσωπικότητα της γυναίκας Υδροχόου, αφού θα μπορέσει να της δώσει όσο χώρο χρειάζεται για να λειτουργήσει. Ένας γοητευτικός και ελκυστικός Δίδυμος όμως, μπορεί να είναι ο άντρας των ονείρων της γυναίκας Υδροχόου. Λατρεύει το σεξαπίλ του και τρελαίνεται με τον δυναμισμό της προσωπικότητάς του.

Τα τρία ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι

Τα τρία ζώδια που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι

Tι ζητάμε και εμείς οι γυναίκες;

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Χειρότερη επιλογή: Σκορπιός, Ιχθύς
Ο άντρας Σκορπιός είναι πολύ απαιτητικός συναισθηματικά για μία γυναίκα Υδροχόο και εξαιτίας της επιθυμίας του για δέσμευση δεν πρόκειται να της δώσει τον απαραίτητο χώρο που εκείνη έχει ανάγκη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον άντρα Ιχθύ, ο οποίος δεν θα αφήσει ποτέ τη γυναίκα Υδροχόο να λάμψει.

Γυναίκα Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Καλύτερη επιλογή: Καρκίνος, Αιγόκερως
Ο πολύ συχνά ταραγμένος συναισθηματικός κόσμος της γυναίκας Ιχθύος κάνει την τρυφερότητα και την δύναμη του άντρα Καρκίνου τα απαραίτητα συστατικά για την ευτυχία της. Η σοφία του άντρα Αιγόκερου από την άλλη μπορεί να καθοδηγήσει τη γυναίκα Ιχθύ στη ζωή.

Χειρότερη επιλογή: Δίδυμος, Ζυγός
Η ειλικρίνια του Διδύμου μπορεί εύκολα να βλάψει τα συναισθήματα της γυναίκας Ιχθύος, προκαλώντας διαφωνίες και καβγάδες. Ο άντρας Ζυγός είναι εξίσου ειλικρινής και μπορεί να πληγώσει τον εγωισμό της γυναίκας Ιχθύος, πράγμα που θα την κάνει ανταγωνιστική απέναντί του.