Κανείς δεν είναι τέλειος παρόλο που υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι δεν ισχύει αυτό στην περίπτωσή τους. Η οικοδόμηση μιας σχέσης αγάπης που βασίζεται στην αμοιβαία αίσθηση εκτίμησης είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της ζωής.

Όλοι – ακόμα και τα πιο τέλεια άτομα – έχουν ελαττώματα που μπορούν να εμποδίσουν την [πορεία προς μια τέλεια σχέση. Η αστρολογία είναι ένας τρόπος για να προσδιορίσουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες μας για να οικοδομήσουμε μια πιο υγιή ζωή για τους εαυτούς μας.

Μεγάλη προσοχή: Μην εμπιστευτείτε στη σχέση σας ποτέ αυτό το ζώδιο! Θα σας τα... φορέσει σίγουρα!

Μεγάλη προσοχή: Μην εμπιστευτείτε στη σχέση σας ποτέ αυτό το ζώδιο! Θα σας τα... φορέσει σίγουρα!

Τα αστέρια μιλούν και μας αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Ποια είναι η στάση του κάθε ζωδίου;

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Κι ενώ η αστρολογία παίζει σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων, ιδιαίτερα των ερωτικών, δεν πρέπει να είναι ο τελικός κριτής σε μια σχέση. Δεν γνωρίζετε πραγματικά κάποιον με βάση το ζώδιό του, αλλά έχετε μια ιδέα για το τι τους έλκει και τι τους κάνει να αισθάνονται άνετα.

Ας δούμε όμως ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε σε μια σχέση, ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)


Ο Κριός είναι τόσο αγαπητό, ρομαντικός σύντροφος. Είναι πρόθυμοι να μετακινήσουν ακόμη και τα βουνά για το σύντροφό τους, είναι προσεκτικοί και και σε αρμονία με τις επιθυμίες και τις επιθυμίες των προσώπων που αγαπούν.

Δυστυχώς, όμως ο Κριός είναι επίσης πιθανό να απαιτήσει ανά πάσα στιγμή το ίδιο επίπεδο δέσμευσης. Είναι ένα παθιασμένο ζώδιο και μερικές φορές μπορεί να παγιδευτούν προσπαθώντας να σιγουρευτούν πως αγαπιούνται και πως τους εκτιμούν. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποια δυσαρέσκεια όταν δεν αισθάνονται ότι τους θαυμάζουν το ίδιο.

Τι ζητά από εσένα με βάση το ζώδιό του: Ο συναισθηματικός Ζυγός κι ο «ισχυρός» Λέων

Τι ζητά από εσένα με βάση το ζώδιό του: Ο συναισθηματικός Ζυγός κι ο «ισχυρός» Λέων

Ο έρωτας είναι ένας από τους πιο δύσκολους τομείς, αλλά μπορεί να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Αν είναι για κάτι γνωστό ο Ταύρος, αυτό είναι το σθένος του. Είναι το ζώδιο που χτίζει ένα σπίτι και μια οικογένεια και αγαπά την απλή ζωή.

Το άψογο σπίτι, η μεγαλύτερη δύναμη του Ταύρου είναι και η μεγαλύτερη αδυναμία του. Η τάση του όμως για μια βαρετή ζωή μπορεί να σημαίνει πως στη σχέση του μπορεί να επέλθει μαρασμός. Ενώ κάποιοι μπορεί να ενθουσιάζονται που κάνουν τα ίδια πράγματα κάθε μέρα, για άλλους αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)


Ο ορμητικός Δίδυμος ξέρει τι θέλει. Έχει επίσης την ικανότητα να είναι αναξιόπιστος στις σχέσεις του, ειδικά αν μαλώνει με τον σύντροφό του. Αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και δυσφορία και να αναγκάσει τον Δίδυμο να χτίσει έναν τοίχο, με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του επειδή τα συναισθήματά του έχουν τραυματιστεί.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)


Ο εραστής Καρκίνος είναι παθιασμένος και πραγματικά «αγαπά να αγαπά». Δυστυχώς, αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ο Καρκίνος μπορεί να διώξει πολλούς ανθρώπους από κοντά του με την υπερφυσικότητά του. Ο Καρκίνος χρειάζεται κάποιον που να μην φοβάται να τον λατρεύουν και να είναι πρόθυμος να ανταποδώσει.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)


Ο Λέων είναι πραγματικά βασιλιάς στο ζωδιακό κόσμο και αυτό το περήφανο ζώο είναι ενεργητικό και πρόθυμο να αρέσει στους άλλους. Ωστόσο, επειδή θέλουν να τους λατρεύουν, συχνά δεν επιθυμούν να ζητούν βοήθεια, ειδικά από κάποιον που αγαπούν και θαυμάζουν. Κι ως πεισματάρηδες που είναι, αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και από τις δύο πλευρές.

Βρείτε τρόπους να βοηθήσετε τους Λέοντες χωρίς αυτοί να το πάρουν χαμπάρι, ή βεβαιωθείτε πως γνωρίζουν ότι είστε πολύ περήφανοι για τα κατορθώματά τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)


Ο Παρθένος θέλει τα πράγματα να είναι πολύ ακριβή. Ενώ αυτό μπορεί να τον κάνει πολύ καλό φίλο, ως σύντροφο μπορεί να είναι καταστροφικό. Οι διαφωνίες σχετικά με το πού πρέπει να γίνουν ορισμένα θέματα, και το πώς να γεμίσετε σωστά ένα πλυντήριο πιάτων, θα είναι συνεχείς στη σχέση ενός Παρθένου.

Λάβετε υπόψη ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τα πάτε καλά με έναν Παρθένο, είναι να τους ζητήσετε να σας δείξουν πώς θέλουν να γίνουν τα πράγματα. Αυτό θα δείξει ότι νοιάζεστε και επίσης οι Παρθένοι θα καταλάβουν ότι γνωρίζετε τις ανάγκες τους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)


Οι Ζυγοί θέλουν να έχουν τα πάντα γύρω τους ισορροπημένα. Το σύμβολο των ζυγών και η κεντρική τους θέση αποτελούν παράδειγμα. Ωστόσο, είναι η ίδια επιθυμία για δικαιοσύνη που μπορεί να κάνει τον εραστή του Ζυγού να είναι αναποφάσιστος όταν λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις. Ο Ζυγός θέλει να εξετάσει κάθε πιθανό σενάριο, καθιστώντας δύσκολο να οριστικοποιήσει κάποιες επιλογές, όπως την αγορά ενός σπιτιού, ή το σημείο όπου θα παντρευτεί. Μπορεί να είναι πραγματικά πολύ δύσκολο για κάποιον να είναι με έναν Ζυγό.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)


Όταν ένας Σκορπιός ερωτεύεται το κάνει με όλο του το σώμα. Βυθισμένος στο πάθος και το ρομαντισμό, ο Σκορπιός είναι ένα από τα καλύτερα ζώδια που μπορεί να ζητήσει κανείς για σύντροφο.

Ωστόσο, όταν ο Σκορπιός ερωτεύεται, θέλει να προστατεύει τα συναισθήματά του και χτίζει έναν τοίχο. Μόλις όμως πέσει αυτός ο τοίχος, όλα είναι υπέροχα, αλλά μέχρι τότε, ο Σκορπιός θα είναι καλά κλεισμένος στο καβούκι του.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)


Ενώ ο εραστής Τοξότης αγαπάει την αγάπη, οι σχέσεις γι’ αυτούς είναι λίγο πιο προκλητικές. Ο Τοξότης συχνά αισθάνεται την ανάγκη να κατακτήσει και να βγει για κυνήγι, ακόμη και εις βάρος μιας σχέσης στην οποία βρίσκεται. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι άλλοι είναι να τους ενθουσιάζουν ανά διαστήματα μέσα στη σχέση τους, ώστε να μην νιώσουν την ανάγκη να εγκαταλείψουν τη σχέση τους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)


Το να είσαι σε σχέση με έναν Αιγόκερω, είναι σαν να έχεις το δικό σου ιδιωτικό άτομο. Τον γνωρίζεις καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Η προθυμία τους να αγαπούν και η πίστη τους είναι ένα μεγάλο χαρακτηριστικό, αλλά η σοβαρή συμπεριφορά τους μπορεί να προκαλέσει πιθανές αντιπαραθέσεις μεταξύ οικογένειας και φίλων. Τέλος, δεν μπορούν να συζητήσουν με κάποιον που οι ίδιοι θεωρούν απείθαρχο ή παιδαριώδη.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)


Είναι ένα πολύ ορμητικό ζώδιο και ως εκ τούτου μπορεί να είναι δύσκολο γι’ αυτούς να εκφράσουν σωστά τα συναισθήματά τους. Δεδομένου ότι είναι συχνά στον κόσμο τους, όποιος μπλέξει με έναν Υδροχόο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι χρειάζονται το χώρο τους για να σκεφτούν τα πράγματα. Παρόλο που αυτό μπορεί να αποδειχτεί ως απολύτως απαραίτητο, ο Υδροχόος, χρειάζεται κάποιον που να είναι πρόθυμος να τιμήσει την νοοτροπία του.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)


Μια από τις κύριες αιτίες διαζυγίου είναι τα χρήματα. Οι Ιχθύες με τα ιδεαλιστικά όνειρά τους, δεν τα πάνε καλά με τα χρήματα. Πιθανόν να κρύβουν μεγάλες αγορές και να έχουν ένα χαμηλό πιστωτικό, πάντως η σχέση τους με τα χρήματα μπορεί να είναι προβληματική σε μια ερωτική σχέση. Ενθαρρύνετε τους Ιχθύες να είναι πιο σταθεροί βρίσκοντας έναν τρόπο να διαχειριστούν τα χρήματά τους που να τους βολεύει και να βολεύει και εσάς ως ζευγάρι.

πηγή: