Κριός

Η απροσεξία πληρώνεται και αυτό αφορά τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά σας. Εκεί που δεν μπορείτε να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας είναι η αθέτηση υποσχέσεων από τρίτους, ή η υπαναχώρηση από τα συμφωνηθέντα. Φυλάξτε δυνάμεις, φανερώστε μόνο όσα πρέπει από τα σχέδιά σας και μην επιχειρείτε αλλαγές που δεν έχετε λόγο να επιδιώξετε τώρα.

Ζωδια: Ποσο Να Εμπιστευτεις Κάποιον Με Βάση Το Ζωδιο Του

Ζωδια: Ποσο Να Εμπιστευτεις Κάποιον Με Βάση Το Ζωδιο Του

Αυτό το ζωδιο ψάχνει την ειρήνη και την αρμονία (ειδικά στις σχεσεις), χάρη στην ανάγκη του για δικαιοσύνη. Οι ζυγοι είναι δημιουργικοί και πολυδιάστατοι, και όταν ...

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Ταύρος

Η οικογένεια και οι δικοί σας άνθρωποι είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας αυτήν την εβδομάδα. Είναι λάθος να προσπαθήσετε να κατευθύνετε τη σκέψη των ανθρώπων που σας αφορούν και είναι ακόμα μεγαλύτερο λάθος να χρησιμοποιήσετε την τυχούσα οικονομική σας επιρροή για να επιτύχετε το σκοπό σας. Αισθηματικά η εβδομάδα ζητά προσεκτικές κινήσεις,  καλές συνεννοήσεις και καθόλου πίεση στις απαιτήσεις σας!

Δίδυμοι

Το δυνατό σας σημείο, η πειθώ και οι καλές εντυπώσεις που προκαλείτε σε κάθε νέο σας περιβάλλον, φαίνεται να χρειάζονται μεγαλύτερη υποστήριξη εκ μέρους σας. Κάποιοι συσχετισμοί δυνάμεων φαίνεται να αλλάζουν στην εργασία, ενώ τα οικονομικά σας εξακολουθούν να βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Να είστε συντηρητικοί στις αποφάσεις σας και προσεκτικοί στους ανθρώπους που πλησιάζετε για οποιοδήποτε λόγο.

Καρκίνος

πεποιθήσεις και στις διεκδικήσεις σας, πλησιάζετε αρκετά στην επιβεβαίωση των επιλογών σας. Το ανθρώπινο περιβάλλον όμως αλλάζει γύρω σας και, αν πρόκειται για την εργασία, κάποια πολύ ικανά άτομα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ στα αισθηματικά σας, ευνοείστε οι ελεύθεροι για ερωτικές περιπέτειες των διακοπών. Μετά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, έχετε περισσότερες ευκαιρίες προβολής.