Λέων

Πρόκειται για την τελευταία έκλειψη του Καλοκαιριού αυτή που μόλις πέρασε και σας επηρέασε τόσο πολύ σε όλους τους τομείς. Οι πιο υπομονετικοί από εσάς είστε και εκείνοι που είχατε τις λιγότερες απώλειες γιατί ερμηνεύσατε σωστά τις ενδείξεις και τα    γεγονότα. Οι υπόλοιποι, φροντίστε να μην βιαστείτε να βάλετε  ταχύτητα στο χρόνο και να μην εκτεθείτε με τις επιλογές σας, κυρίως απέναντι σε εκείνους που σας φροντίζουν και σας αγαπούν. Ζητήματα εικόνας και εγωισμού ας μείνουν  χαμηλά στην ατζέντα σας.

Παρθένος

Όσοι είστε σε διακοπές, φροντίστε να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε. Όσοι είστε στο καθήκον, μην πιέζετε τους άλλους την στιγμή που καταλαβαίνετε ότι έχετε περιθώρια να λειτουργήσετε αλλιώς. Αισθηματικά αρκεστείτε σε ότι φαίνεται να εξελίσσεται θετικά και μην πειραματίζεστε με τον εαυτό σας και τη σχέση σας. Ταξίδια και μετακινήσεις θα έρθουν στο προσκήνιο. Φροντίστε να εξυπηρετήσετε το συμφέρον σας.

Είναι σημαντικό, τελικά, να ταιριάζει το ζώδιό σου με το δικό του

Είναι σημαντικό, τελικά, να ταιριάζει το ζώδιό σου με το δικό του

Η συμβατότητα μεταξύ των ζωδίων ή μάλλον -για να είμαι πιο ακριβής- η συμβατότητα μεταξύ των ουρανίων σωμάτων παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια συναστρία.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Ζυγός

Οι αντιθέσεις θα συνεχιστούν και αυτήν την εβδομάδα, ιδίως σε θέματα τα οποία επηρεάζουν  τις σχέσεις, αλλά και την καθημερινότητά σας. Οι ευαισθησίες σας πρέπει να παραμείνουν αθέατες στους πολλούς και να φροντίσετε να εξετάσετε καλά τις επιλογές που έχετε για το οικονομικό σας μέλλον. Προσοχή επίσης στην κοινωνική σας ζωή γιατί οι τελευταίες εντάσεις σας έχουν κάνει ευερέθιστους και πολύ παρορμητικούς. Κάθε απροσεξία σας γυρίζει πίσω και δημιουργεί αμφιβολίες και φόβους που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε!

Σκορπιός

Ο χρόνος φαίνεται να είναι στο πλευρό σας και να επιστρέφει μια καλή συγκυρία στην εργασία ή στην προσωπική σας ζωή. Μη διστάσετε να παραδεχτείτε κάποια λάθη που οφείλονται σε απειρία ή φόβο, αλλά φροντίστε να μην τα επαναλάβετε. Οικονομικά υπάρχουν θετικές εξελίξεις στις επιδιώξεις σας και παίρνετε σημαντική ανάσα σε δύσκολες υποχρεώσεις. Οι διακοπές φαίνεται να αποφορτίζονται από αρνητικές επιρροές.