Τοξότης

Έχετε πολλά να ασχοληθείτε και πολλά να τακτοποιήσετε. Η αναστάτωση που επικρατεί γύρω σας, είναι για σας μια καλή ευκαιρία να αποδείξετε την ορθότητα των λόγων και των επιλογών σας. Επιμείνετε εκεί που το ένστικτό σας φαίνεται να είναι αλάθητο και μην παρασύρεστε από τις φοβίες ή τις ευαισθησίες των άλλων σε παιχνίδια ανταγωνισμού και παραγκωνισμού. Μην αναβάλλετε κάποιο ταξίδι για χάρη τρίτων.

Αιγόκερως

Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, τόσο στις οικονομικές, όσο και επαγγελματικές. Ένα θεμα στην εργασία σας μπορεί να μεταβάλει κάπως το πρόγραμμά σας αυτήν την εβδομάδα και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις απαιτήσεις σας ή στις πρακτικές σας σχέσεις. Αισθηματικά χρειάζεται να κάνετε περισσότερη υπομονή γιατί οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σχέση σας, δεν απορρέουν ούτε από εσάς, ούτε από τον σύντροφό σας!

Γιατί είστε ακόμα ελεύθεροι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Γιατί είστε ακόμα ελεύθεροι, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να θεωρούμε ότι η ευτυχία μας εξαρτάται από το εάν βρισκόμαστε σε σχέση ή όχι. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε χαρούμενοι με τον εαυτό μας και ένας σύντροφος να λειτουργεί απλώς συμπληρωματικά. Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι από

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Υδροχόος

Να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας και στον τρόπο με τον οποίο επιδιώκετε την πραγματοποίηση των σκοπών σας. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων είναι ορατός και το απρόοπτο θα κάνει απρόβλεπτα την εμφάνιση του. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στις δύσκολες στιγμές και μην σηκώνετε βάρη που δεν μπορείτε να αντέξετε, ή που είναι περιττά σε αυτή τη φάση της ζωής σας.

Iχθύες

Να είστε ευέλικτοι στη συμπεριφορά σας, ιδιαίτερα εκεί που διακυβεύεται το μέλλον σας, όποιος τομέας και αν είναι αυτός. Κοινωνικά και επαγγελματικά, φαίνεται να επικρατεί ένα είδος έντασης το οποίο οφείλεται σε ανταγωνισμούς και φιλοδοξίες τρίτων. Οικονομικά υπάρχει φως στο τούνελ αλλά πρέπει να εργαστείτε  μεθοδικά και αποτελεσματικά για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες ευκαιρίες.

πηγή: