Ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ, Άγγλος δραματουργός, έγραψε στον Μάκβεθ «Κάτι κολασμένο έρχεται προς το μέρος μας». Όλοι οι άνθρωποι έχουμε κάποια στάνταρ, κάποια πράγματα που συμπαθούμε ή αντιπαθούμε. Τι γίνεται, λοιπόν, όταν στο πρώτο ραντεβού, που με νύχια και με δόντια κατάφερες να κανονίσεις, που πέρασες ώρες να συζητάς με φίλους σου για το τι θα γίνει, σου ξεφουρνίζει σε μια «χαζή» ερώτηση ότι ανήκει στο ζώδιο που απλά μισείς;

ΚΡΙΟΣ 

Ο Κριός δεν δίνει ιδιαίτερα σημασία στα ζώδια, κυρίως ασχολείται με αυτά προκειμένου να μην σου χαλάσει το χατήρι. Ένα πράγμα αντιπαθεί και αυτό είναι την έλλειψη πρωτοβουλίας. Όποτε ακόμα και το ζώδιο σου να μην του αρέσει, αρκεί να μην είσαι άβουλος. Αναζητάει την ένταση, μην του την στερείς.

Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα ζώδια στα οποία πρέπει να εστιάσεις!

Θέλεις να κάνεις σχέση; Αυτά είναι τα ζώδια στα οποία πρέπει να εστιάσεις!

Αν είσαι σε φάση που ψάχνεις το άλλο σου μισό, τον άντρα εκείνο με τον οποίο θα ξεκινήσεις μια σοβαρή και ενδεχομένως μακροχρόνια σχέση, τότε σίγουρα θέλεις να γνωρίζεις αν είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες και αν ο δεσμός σας έχει προοπτικές.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

ΤΑΥΡΟΣ 

Οι Ταύροι θέλουν να απολαμβάνουν τις στιγμές, το καλό κρασί και την ηρεμία. Οπότε άμα δεν μπορείς να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις τη στιγμή, δεν του κάνεις. Όταν μάθει ότι ανήκεις σε κάποιο ζώδιο που σιχαίνεται, μπορεί να γκρινιάξει λίγο στους φίλους του και να ξεροκαταπίνει κάθε φορά που το σκέφτεται, αλλά μέχρι εκεί.

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Μόνο να μην είσαι αμίλητος. Δεν αντέχει να μιλάει μόνος του, γι΄αυτό και τον χαλάει όταν ο άλλος να είναι ντροπαλός. Ένα ζώδιο που τον αναγκάζει να μιλάει για δύο είναι Προσοχή, Κίνδυνος! Αυτό που θα κάνει είναι να σε εξετάσει με τις ερωτήσεις του και να δει αν πραγματικά ταιριάζετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Γιατί Παναγία μου να μου συμβαίνει αυτό; Είναι γλυκός, έξυπνος, αστείος. Γιατί να είναι (εδώ βάλε το ζώδιο που μισεί); Θα γκρινιάξει στους φίλους του για ώρες και μετά θα το ξεχάσει. Πόσο πια να τον ενοχλήσουν τα άστρα, όταν υπάρχει ο έρωτας στην μέση;