Σε καμία περίπτωση δεν είμαι της άποψης που υποστηρίζει πως οτιδήποτε λένε τα ζώδια είναι και το σωστό. Ξέρω ότι ο κάθε άνθρωπος εκεί έξω είναι διαφορετικός, ξέρω ότι δεν είμαι μέντιουμ και ξέρω ότι όσοι μπήκατε σ' αυτό το άρθρο το κάνατε καθαρά από περιέργεια κι όχι με σκοπό να ακολουθήσετε κατά γράμμα τα όσα έχουν τα άστρα να σας συμβουλεύσουν να κάνετε.

Εγώ από τη μεριά μου θα πω ότι αυτό που κερδίζεις διαβάζοντας τα ζώδια είναι μία γνώμη από τις πολλές. Μία άλλη οπτική γωνία αν θες να το πω έτσι. Χάνεις κάτι; Μάλλον όχι. Αν όμως υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτώ στους αστρολόγους, είναι το πόσο κοντά έχουν πέσει στα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου.

Τι ζητά από εσένα με βάση το ζώδιό του: Ο συναισθηματικός Ζυγός κι ο «ισχυρός» Λέων

Τι ζητά από εσένα με βάση το ζώδιό του: Ο συναισθηματικός Ζυγός κι ο «ισχυρός» Λέων

Ο έρωτας είναι ένας από τους πιο δύσκολους τομείς, αλλά μπορεί να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου.

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Βάσει αυτών λοιπών, μήπως θες να ρίξεις μια ματιά για το πώς θα καταλάβεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό, ανάλογα με το ζώδιό σου;

 Κριός

Μένεις

Ανήσυχο Κριαράκι, η επιθυμία σου για εξερεύνηση και η δίψα σου για νέες και συναρπαστικές εμπειρίες σε κάνουν έναν πολύ ενδιαφέροντα σύντροφο να ξέρεις. Ωστόσο, το προτέρημα αυτό μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε τροχοπέδη για την ερωτική σου ζωή. Δεν στέκεσαι σε σημείο, ρε αδερφάκι μου. Από την άλλη όμως, αυτό είναι και το σημάδι που θα σου δείξει αν βρήκες το άλλο σου μισό. Με τον άνθρωπο που δε θα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος, δε θα νιώθεις ότι θες να τρέξεις ελεύθερος/η φωνάζοντας "Freeeeeedoom!", πρέπει να πεις«Μπάστα φιλαράκι, εδώ είμαστε».

 Ταύρος

Νιώθεις ασφάλεια

Δεν υπάρχει πιο πιστός σύντροφος από εσένα Ταύρε μου, γι' αυτό άλλωστε απαιτείς το ίδιο κι από τους άλλους. Στην προσπάθειά σου όμως να ελέγξεις τον σύντροφό σου, για να μη σου κάνει την κουτσουκέλα, γίνεσαι πολλές φορές παρανοϊκός. Η ζήλια είναι η ζωή σου όλη, με λίγα λόγια! Ζηλεύεις κάθε μέρα, όλη μέρα. Όταν όμως γνωρίσεις εκείνο το άτομο που θα σου βγάζει ασφάλεια κι όχι σενάρια επιστημονικής φαντασίας από το μυαλό, τότε θα καταλάβεις ότι κάτι έχει πάει καλά μαζί του.

 Δίδυμοι

Είσαι εντελώς ο εαυτός σου

Η δυαδική φύση σου Δίδυμε, σε κάνει έναν περίπλοκο και ταυτόχρονα συναρπαστικό άτομο. Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι το γεγονός πως είσαι κυκλοθυμικός το ξέρεις ήδη! Τελοσπάντων, όταν τελικά βρεις τον άνθρωπο που θα θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του, θα το καταλάβεις επειδή θα μπορείς να είσαι απλά και ξάστερα ο εαυτός σου. Θα σε αποδέχεται και θα σε αγαπάει για τα σκαμπανεβάσματά σου κι εσένα αυτό σου φτάνει.