Η τέχνη της σαγήνης και της ερωτικής αποπλάνησης είναι ταλέντο. Όσοι δεν το έχετε από τη φύση, μην απελπίζεστε. Γιατί εμείς είμαστε εδώ για να σας το διδάξουμε.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας πείτε το ζώδιο του αντικειμένου του πόθου σας.

Κριός


Ο Κριός σας θέλει τολμηρό/ή και επιθετική. Μη ζητάτε άδεια για ένα φιλί. Όσο πιο δυναμική η προσέγγισή, τόσο το καλύτερο. Και στο ενδιάμεσο οι φιλοφρονήσεις θα σας κάνουν ακαταμάχητη. Αν έχετε μόλις συναντήσει έναν Κριό, μη διστάσετε να του δείξετε ότι είναι ό,τι πιο σέξι υπάρχει στον κόσμο.

Μήπως δεν βλέπει τη σχέση σας στα σοβαρά; Το ζώδιό του σου έχει την απάντηση!

Μήπως δεν βλέπει τη σχέση σας στα σοβαρά; Το ζώδιό του σου έχει την απάντηση!

Οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, είναι τα ζώδια που κατά κύριο λόγο δεν τα πάνε καλά με την δέσμευση, ωστόσο κάθε ζώδιο μπορεί να βρεθεί σε μία φάση της ζωής του, που δεν αισθάνεται ότι είναι σε ετοιμότητα για μία σοβαρή σχέση, που θα έχε

Προτεινόμενα άρθρα Περισσότερο

Ταύρος


Αργά και σταθερά, έτσι θα κερδίσετε έναν Ταύρο.  Ο Ταύρος θέλει να δοκιμάσει τη φάση της αποπλάνησης σε μια σχέση. Να είστε βέβαιη ότι θα εμφανιστεί στο πρώτο ραντεβού με ένα μπουκέτο λουλούδια ή κάποιο άλλο όμορφο δείγμα της εκτίμησης του.Τα αισθηματικά ερεθίσματα είναι το κρυφό σας όπλο και αν έχετε και αίσθηση του χιούμορ, μην το κρύψετε.

Δίδυμος


Ο πιο γρήγορος τρόπος για να "ρίξετε" έναν Δίδυμο είναι μέσω του εγκεφάλου. Οι Δίδυμοι αγαπούν να ερεθίζονται από τις πνευματικές συζητήσεις. Εάν έχετε εξειδικευμένες γνώσεις για ένα συγκεκριμένο θέμα, μη διστάσετε λεπτό να το αναφέρετε γιατί αυτό το ζώδιο έλκεται  από... εμπειρογνώμονες. Μάλιστα, όσο πιο σκοτεινό και περίεργο το θέμα, τόσο το καλύτερο.

Καρκίνος


Η συμπόνια είναι η λέξη - κλειδί για να κατακτήσετε έναν Καρκίνο. Αναδείξτε την ευαίσθητη πλευρά σας, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας για φιλανθρωπικά ιδρύματα, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τα παιδιά και φερθείτε τους με στοργή. Ένα σπιτικό γεύμα προτετοιμασμένο από τα χεράκια σας, χαμηλά φώτα και ρομαντική ατμόσφαιρα είναι το ιδανικό σκηνικό για να τον αποπλανήσετε.